top of page
olo_tila_kurikka_logo.png

OLO TILA

Olo Tila on Kurikan Fysioterapian Green Care-toimipiste, jossa edistetään vierailijoidemme hyvinvointia sekä elämänlaatua luonnon ja maaseutuympäristön avulla. Olo Tilan sekä Kurikan Fysioterapian omistaa viereisellä maatilalla asuva yksityisyrittäjä Tiina Haavisto.

Luonnonkauniissa Kurikan Viitalankylässä sijaitseva 100-vuotias maatilamiljöö on kunnostettu vanhaa kunnioittaen vuonna 2014. Olo Tilan tavoitteena on tarjota vieraille mahdollisuus päästä nauttimaan luonnon rauhasta ja kauneudesta sekä antaa mielenrauhaa, parempaa itsetuntemusta ja yhteisöllisyyttä yhdessä tekemisen sekä itseilmaisun keinoin.

 

Haluamme auttaa vieraitamme löytämään tasapainon elämässä ja opettaa heidät nauttimaan sekä arvostamaan luonnon kauneutta ja arjen pieniä hetkiä.

Tarjoamme vieraillemme maatilamatkailua, erilaisia hyvinvointikursseja, tyhy-toimintaa sekä tilavuokrausta. Vieraamme kokevat Olo Tilalla elämyksiä luonnon keskellä ja ulkoilun sekä rentoutumisen avulla he lisäävät hyvänolon tunnetta ja saavat energiaa. Kursseilla opetamme nauttimaan arjen pienistä hetkistä ja luonnon kauneudesta sekä toimimaan kulttuurin ja käden taitojen sekä taiteen tekijänä.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan Olo Tilalle!

bottom of page