top of page

Opetamme nauttimaan arjen pienistä hetkistä ja luonnon kauneudesta sekä toimimaan kulttuurin ja käden taitojen sekä taiteen tekijänä. Opit ilmaisemaan itseäsi ja löytämään voimaa ja ilmaisun iloa.

Olo Tilan luonnonläheisessä, rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä ammattitaitoiset ohjaajat opettavat kuuntelemaan kehoa ja mieltä muun muassa musiikin, oman kehon, äänen, maalaamisen ja erilaisten tehtävien avulla. Yhdessä kehitämme kehon ja mielen kuuntelua ja opetamme löytämään tasapainon työn, liikunnan, ihmissuhteiden ja rentoutumisen välillä. Tarkoituksena on oppia nauttimaan luonnon kauneudesta, arjen pienistä hetkistä sekä elämän hallintaa.

 

Olo Tila järjestää tyhy-päiviä ja erilaisia 1-3 päivän hyvinvointikursseja. Kurssivalikoimasta löytyy Naisten rinkiä, Yhdessä tekemistä sekä Mielenrauha-, Laulunkieli-, ja mindfulness-kursseja. Sokerina pohjalla on Luova-kurssi, jonka aikana tavoitellaan kosketusta oman luovuuden alkulähteille ja saadaan välineitä uusien voimavarojen löytämiseen.

 

Kursseja varten tarvitsee valmiin ryhmän, johon kurssista riippuen tarvitaan n. 8-10 henkilöä. Silloin tällöin järjestämme toimintaa, johon voi ilmoittautua myös yksittäisenä henkilönä. Ilmoitamme näistä kursseista sosiaalisen median kanavissamme sekä etusivun ajankohtaista-osiossa. Tarkemmat kurssien tiedot löydät kunkin kurssin kohdalta.

Jos sinulla heräsi kysyttävää tai yllä olevista kursseista ei löytynyt tarpeitasi vastaavaa kokonaisuutta, niin ota meihin yhteyttä! Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja räätälöimme kursseja myös yksilöllisesti.

NAISTEN RINKI

Tee valinta kohti itseäsi sekä unelmiasi. Tutustu itseesi paremmin Olo Tilalla yhdessä muiden kurssilaisten kanssa ja löydä tarinasi, toiveesi ja asian ydin. Ohjaajana kurssilla toimii näyttelijä, laulaja ja mentori Eija Ahvo.

Hinta 350 € /henkilö ja kurssin kesto on kolme vuorokautta. Ilmoittautuminen täältä.

YHDESSÄ TEKEMISTÄ

Puuhastelu yhdessä tuo iloa. Yhdessä tekemistä-kurssi tarjoaa mahdollisuuden osallistua kuntouttavaan työhön maatilalla. Erilaisia työvaihtoehtoja on monia esimerkiksi heinätyöt, puutarhatyöt, metsän istutus tai rakennuksen peruskorjaus. Näet työsi jäljen ja ruoka maistuu. Lepo tuntuu levolta ja työ työltä. Ohjaajina kurssilla toimii fysioterapeutti Tiina Haavisto, maanviljelijä Jukka Haavisto ja rakennusmestari Pekka Rintaniemi.

Hinta 80 € /henkilö /vuorokausi. Ilmoittautuminen täältä.

MIELENRAUHA

Haluaisitko löytää itsestäsi uusia ulottuvuuksia tässä ja nyt? Maaseudun rauhassa tietoisen läsnäolon harjoittaminen onnistuu. Mielenrauha-kurssilla tutustutaan itseensä yhdessä muiden kanssa ja harjoitellaan tietoista läsnäoloa. Ohjaajana toimii psykologi, psykoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja Airi Kerkelä.

Hinta 150-300 € /henkilö ja kurssin kesto 1-3 vuorokautta. Ilmoittautuminen täältä.

LAULUNKIELI

Aiheena on löytää luonnollinen ääni-ilmaisu ja kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta äänestään. Tutustumme yhdessä ääneen, lauluun ja tarinaan sekä siihen, kuinka nämä toimivat tulkkina tunteille. Päästä mielikuvituksesi ja elämänhalusi valloilleen. Laula, tanssi, usko unelmiin ja ole tunteittesi tulkki. Ohjaajana toimii näyttelijä, laulaja ja mentori Eija Ahvo.

Hinta 300 € /henkilö ja kurssin kesto on kolme vuorokautta. Ilmoittautuminen täältä.

LUOVA RYHMÄ

Kokeile improvisaatiota liikunnan, musiikin ja kuvataiteiden avulla. Synnytä uusia ideoita, koe onnistumisen hetkiä ryhmäläisten kanssa ja saa tästä voimaa. Kurssin ohjaajina toimivat kuvataiteilija ja puunveiston opettaja Mikki Paajanen, säveltäjä Jussi-Matti Haavisto, viulisti Lotta-Maria Haavisto sekä alttoviulisti Henri Haavisto.

Ryhmän koko 5 henkilöä. Hinta 300 € /henkilö ja kurssin kesto on kolme vuorokautta. Ilmoittautuminen täältä.

MUUT KURSSIT

Your Willpower -Your Voice : kurssilla etsitään omaa luonnollista ääntä muun muassa musiikin, tanssin, rummuttamisen ja käden töiden avulla.

Hinta 500 € /henkilö ja kurssin kesto on kolme vuorokautta. Hintaan kuuluu kaksi yötä Olo Tilalla, ruoat, sauna sekä ohjaus. Ilmoittautuminen täältä.

 

Luxury Relax : kurssilla on mahdollista saada henkilökohtaista konsultaatiota koskien hyvinvointia ja downshiftaamista eli hitaamman elämän -harjoituksia sekä sisällä että ulkona luonnossa.

Hinta 550 € /henkilö ja kurssin kesto on kolme vuorokautta. Hintaan kuuluu kaksi yötä Olo Tilalla, ruoat, sauna sekä yksilöllinen ohjaus. Ilmoittautuminen täältä.

Mielenrauha
Yhdessä tekemistä
Naistenrinki
Laulunkieli
Luova ryhmä
Muut kurssit

Tervetuloa tekemään itsellesi omin käsin perinteinen poronnahasta valmistettava rumpu. Kerää ystävä- harrastus- tai työporukka yhteen ja tehkää jotain unohtumatonta yhdessä. Valmiin rummun saat viedä mukanasi kotiin ja saat siitä elinikäisen ystävän. Kurssin opettajana toimii rumpujen äidiksi kutsuttu käsityötaiteilija Elli Maaret Helander.

 

Aito rumpu valmistetaan luonnonmukaisin menetelmin luonnon omista raaka-aineista. Kehikko taivutetaan oksattomasta haapalaudasta. Nahka on poronnahkaa, joka käsitellään luonnosta saatavista aineista käyttämättä mitään kemikaaleja. Nahka on luomua. Kurssille tarvitset mukaan vain terävän Mora -puukon, asianmukaiset työvaatteet ja iloisen mielen.

 

Ryhmän koko 6-10 henkilöä. Kurssin hinta: Iso rumpu 380 € (40x55 cm) tai keskikokoinen rumpu 350 € (35x40 cm). Kurssin kesto: Rummun valmistamiseen menee kolme päivää.

 

Kurssilaisten ruokailu yhteisvastuullisesti tai pientä korvausta vastaan. Majoitus ja tilojen käyttö 80 € /päivä /yö. Majoituksen hinta sis. lakanat ja pyyhkeen. Ilmoittautuminen täältä.

RUMMUNVALMISTUSKURSSI

Rummunvalmistuskurssi
bottom of page