top of page

Juhlat tulossa? Olo Tilaa on mahdollista vuokrata myös illanviettoihin, perhejuhliin tai hääpaikaksi. Metsien ja peltojen ympäröimä 100-vuotias maatilamiljöö tarjoaa upeat puitteet unohtumattomille juhlille.

Olo Tila taipuu moneksi ja katamme pöydän mielellämme vieraillemme. Kattauksessa käytämme vanhoja astioita sekä luonnonmateriaaleja, jotta juhlien jälkeen jäisi vain hienoja muistoja sekä kauniita valokuvia. Vuokrattavissa on koko Olo Tila tai vain tietyt tilat erikseen. Tarkemmat tiedot löytyvät alta. 

 

Hygieniasyistä Olo Tilalla ei voi valmistaa ruokia, mutta ruoat voidaan tilata paikalliselta yhteistyöravintolalta Wanhalta Asemalta. Ruoka valmistetaan suomalaisia perinteitä kunnioittaen ja vuodenaikojen vaihtelut huomioon ottaen. Pyrimme käyttämään lähialueen ja oman tilan raaka-aineita. Erikoisruokavaliot huomioidaan.

PÄÄRAKENNUS

Olo Tilan persoonallisuus hurmaa lähes jokaisen ja on varmasti uniikki tila juhlien järjestämiseen. Sisustuksessa on käytetty paljon vanhaa sekä kierrätettyä ja seiniltä löytyy Mikki Paajasen jatkuva taidenäyttely. Päärakennuksesta löytyy kolme huonetta, keittiö, wc, kuisti, eteinen ja suihkutilat. Tilaisuuden luonteesta ja kattauksesta riippuen sisätiloihimme mahtuu kerralla noin 40 henkilöä.

 

Hinta 150 € /vuorokausi.

ULKORAKENNUS

 

Ulkorakennuksessa on kunnostettu navetta-takkahuone ja makoisat löylyt tarjoava Köökki-sauna. Tilavaan Köökki-saunaan mahtuu noin 10-15 henkilöä. Viereisessä heinäladossa voit vapaasti vilvoitella tai vaikkapa kirmata pellon puolella tähtitaivaan alla.

 

Hinta 150 € /ilta.

PALJU

Kylän rauha, tähtitaivas, kiireettömyys, puhdas luonto ja lähdevesi hivelevät aistejasi. Varaa saunanautintosi kruunaamaan 8 hengen palju. Rentoutuminen on taattu ystäviesi kanssa.

 

Hinta 150 € /ilta.

Ota meihin yhteyttä - järjestetään yhdessä unohtumattomat juhlat tai upeat illanistujaiset aidoissa maalaismaisemissa.

bottom of page