top of page

Maaseudun rauha, raikas ilma, metsien hiljaisuus ja pimeys. Olo Tilalla vieraillamme on lupa hengähtää.

Olo Tilan persoonallinen, metsien ja peltojen ympäröimä 100-vuotias maatilamiljöö tarjoaa hyvät puitteet kokonaisvaltaiseen rauhoittumiseen. Astu sisään Olo Tilan päärakennukseen, jossa aika tuntuu pysähtyneen. Sisustuksessa on käytetty paljon vanhaa sekä kierrätettyä ja seiniltä löytyy Mikki Paajasen jatkuva taidenäyttely.

 

Unimatkailu on mitä parasta lääkettä, mitä itsellesi voit suoda. Syvemmän unen saaminen vaatii vaivaa ja työtä. Rakennat pohjan hyville yöunille toiminnallasi edellisen päivän aikana. Sopivasti aktiivinen ja tasapainoinen päivä antaa sinulle luonnollisen väsyn. Tietoisen läsnäolon, kehon kuuntelun, luonnon äänien ja kauneuden kautta on helpompaa rentoutua ja hallita stressiä.

 

Vieraidemme rentoutuminen, rauhoittuminen ja lepo on meille tärkeää. Olo Tilalla vieraamme nukkuvat laadukkaissa sängyissä, raikkaassa ilmassa, ilman liikenteen melua tai katuvalojen paistetta. Nämä asiat takaavat mahtavat yöunet ja kunnollisen levon. Kesäisin heräät aamulla linnunlauluun ja ensimmäisiin auringonsäteisiin.

 

Vieraillamme on oma vapaus viettää aikaa inspiroivassa ympäristössä ja kaikkiin Olo Tilan rakennuksiin on vapaa pääsy. Ulkorakennuksen saunatilat sekä palju on mahdollista vuokrata erikseen käyttöön. Ulkoalueita saa vapaasti käyttää vierailun aikana ja kaikenikäisille löytyy mukavaa puuhastelua ja paljon ihmeteltävää.

MAJOITUS

Päärakennuksesta löytyy kolme huonetta, keittiö, wc, kuisti, eteinen ja suihkutilat. Ympärivuotisesti Olo Tilalle voi majoittua 10 henkilöä ja kesäisin vieraillamme on myös mahdollisuus nukkua ulkona hammockeissa. Majoitus on Olo Tilan arvojen mukaisesti yksinkertaista sekä yhteisöllistä. Suihkuun tarvittaessa odotetaan omaa vuoroa tai siskonpeti tehdään tuvan lattialle. Yksityisyyttä on mahdollisuus järjestää pienillä muutoksilla, mikäli talossa on samanaikaisesti muitakin majoittujia.

Hinta alkaen 80 € /henkilö /yö. Hintaan sisältyvät lakanat ja pyyhe. Muut palvelut kuten aamupala, sauna ja palju lisämaksusta.

HUONEVARAUKSET AIRBNB KAUTTA >

AAMUPALA

Aamupalan voi tilata täysin valmiina tai "jääkaappi täytettynä"-periaatteella, jolloin voit valmistaa aamupalan itsellesi sopivaan aikaan. Aamupalapaketti sisältää: kahvia/teetä, kaurapuuroa, munia, marjoja, leipää, juustoa, hedelmiä ja tuoremehua.

Hinta 8 € /henkilö.

RUOKA

Hygieniasyistä Olo Tilalla ei voi valmistaa ruokia, mutta ruoat voidaan tilata paikalliselta yhteistyöravintolalta Wanhalta Asemalta. Ruoka valmistetaan suomalaisia perinteitä kunnioittaen ja vuodenaikojen vaihtelut huomioon ottaen. Pyrimme käyttämään lähialueen ja oman tilan raaka-aineita. Erikoisruokavaliot huomioidaan.

Hinta keitto 10 € /henkilö tai ateria 20 € /henkilö. Huom: minimitilausmäärä 20 henkilölle.

ULKORAKENNUS

 

Ulkorakennuksessa on kunnostettu navetta-takkahuone ja makoisat löylyt tarjoava Köökki-sauna. Tilavaan Köökki-saunaan mahtuu noin 10-15 henkilöä. Viereisessä heinäladossa voit vapaasti vilvoitella tai vaikkapa kirmata pellon puolella tähtitaivaan alla.

 

Hinta 150 € /ilta.

PALJU

Kylän rauha, tähtitaivas, kiireettömyys, puhdas luonto ja lähdevesi hivelevät aistejasi. Varaa saunanautintosi kruunaamaan 8 hengen palju. Rentoutuminen on taattu ystäviesi kanssa.

 

Hinta 150 € /ilta.

bottom of page