top of page

Lisää luovuutta ja hyvinvointia Olo Tilalla

Olo Tilan kursseilla opetamme nauttimaan arjen pienistä hetkistä ja luonnon kauneudesta sekä toimimaan kulttuurin ja käden taitojen sekä taiteen tekijänä.

Opi ilmaisemaan itseäsi ja löydä voimaa sekä ilmaisun iloa

Olo Tilan luonnonläheisessä, rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä ammattitaitoiset ohjaajat opettavat kuuntelemaan kehoa ja mieltä erilaisilla kursseilla mm. musiikin, oman kehon, äänen, maalaamisen ja erilaisten tehtävien avulla.


Olo Tilalta löytyy monipuolinen kurssivalikoima ja kursseista on myös mahdollista joustavasti kerätä sopiva kokonaisuus omien toiveidesi tai ryhmän tarpeen mukaan. Meidät on palkittu kunniamaininnalla Grow Up -kilpailussa vuonna 2013. Tuolloin Olo Tila sai erityisesti kiitosta kurssitarjonnastaan sekä hyvinvointialan uudenlaisesta konseptista.


Olo Tila järjestää tyhy-päiviä ja erilaisia 1-3 päivän kursseja. Useimpia kursseja varten tarvitsee valmiin ryhmän, johon kurssista riippuen tarvitaan n. 8-10 henkilöä. Tarkemmat kurssien tiedot löydät kunkin kurssin kohdalta.


Tutustu Olo Tilan monipuoliseen kurssivalikoimaan >> ja alla esittelemme erikseen kaksi kurssia, joihin otamme ilmoittautumisia vastaan.


Voimataulu -maalauskurssi

Voimataulu -maalauskurssilla pääset maalaamaan oman taulun jurvalaistaiteilija Mikki Paajasen opastuksella. Heittäydy luovaksi Olo Tilan inspiroivassa ympäristössä, synnytä uusia ideoita, koe onnistumisen hetkiä ryhmäläisten kanssa ja saa tästä voimaa. Kurssille osallistuakseen aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita - avoin mieli riittää. Kurssin kesto on neljä tuntia ja hinta 60 € /henkilö.


Rummunvalmistuskurssi - syksy 2021

Tervetuloa tekemään itsellesi omin käsin perinteinen poronnahasta valmistettava rumpu. Kerää ystävä- harrastus- tai työporukka yhteen ja tehkää jotain unohtumatonta yhdessä. Valmiin rummun saat viedä mukanasi kotiin ja saat siitä elinikäisen ystävän. Kurssin opettajana toimii rumpujen äidiksi kutsuttu käsityötaiteilija Elli Maaret Helander.


Aito rumpu valmistetaan luonnonmukaisin menetelmin luonnon omista raaka-aineista. Kehikko taivutetaan oksattomasta haapalaudasta. Nahka on poronnahkaa, joka käsitellään luonnosta saatavista aineista käyttämättä mitään kemikaaleja. Nahka on luomua. Kurssille tarvitset mukaan vain terävän puukon, asianmukaiset työvaatteet ja iloisen mielen.


Ryhmän koko 6-10 henkilöä. Kurssin hinta: Iso rumpu 380 € (40x55 cm) tai keskikokoinen rumpu 350 € (35x40 cm). Kurssin kesto: Rummun valmistamiseen menee kolme päivää.


Kurssilaisten ruokailu yhteisvastuullisesti tai pientä korvausta vastaan. Majoitus ja tilojen käyttö 50 € /päivä /yö. Majoituksen hinta sis. lakanat ja pyyhkeen.


Lue lisää majoituksesta >>


Valmiin rummun maalauskurssi

Halutessaan poronnahasta valmistetun rummun voi myös maalata. Maalauskurssilla ei käytetä saamelaisten symboleita, ellei rummun tekijä ole saamelainen. Rummun jo aiemmilla kursseilla valmistaneet ovat myös tervetulleita! Maalauskurssi on yksipäiväinen ja hinta on 50 € /henkilö.


Kysy lisää tai ilmoittaudu rummunvalmistuskurssille sähköpostitse >>


Olotilasi on meille tärkeä. Jos kiinnostuit kuulemaan Olo Tilan kursseista tai muista palveluista ota rohkeasti yhteyttä!


Comments


bottom of page