top of page

Kesälomalla maaseutumatkalle Olo Tilalle

Kesälomamatka on usein koko kesän kohokohta. Miltä kuulostaisi suunnata ensi kesänä aitoihin maaseutumaisemiin Olo Tilalle? Olo Tila on 100-vuotias maatilamiljöö Etelä-Pohjanmaalla Kurikan Viitalankylässä keskellä metsiä ja peltoja.

Olo Tilalla on puuhaa kaikenikäisille

Olo Tilalta löytyy mukavaa puuhastelua ja paljon ihmeteltävää kaikenikäisille. Ulkoalueita saa vapaasti käyttää vierailun aikana ja kaikkiin rakennuksiin on vapaa pääsy. Esimerkiksi ulkorakennuksessa on kaikenlaisia vanhoja ja historiallisia esineitä sekä työkaluja ihmetelteltäväksi ja ihasteltavaksi. Olo Tilalta löytyy myös mm. mölkky, frisbeegolf kiekkoja sekä kori ja pihapiirissä voit järjestää helposti vaikka leikkimieliset kesäolympialaiset.


Olo Tilalta voit lähteä myös esimerkiksi retkelle lähimetsään tai lenkkeilemään kävellen, juosten tai pyöräillen sekä ihailla samalla laakeita maalaismaisemia. Neuvomme mielellämme parhaat reitit retkeilyyn ja lenkkeilyyn lähelle sekä kauemmas.


Tee päiväretkiä helposti ja nopeasti ympäri Etelä-Pohjanmaata

Olo Tila sijaitsee melko keskeisellä paikalla Etelä-Pohjanmaalla, joten voit pitää Olo Tilaa tukikohtanasi ja tehdä helposti ja nopeasti päiväretkiä ympäri Etelä-Pohjanmaata. Ajomatkan päässä Olo Tilalta löytyy runsaasti erilaisia elämyksiä, kuten Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta sijaitsee Seinäjoella alle 40 kilometrin päässä, Kyrö Distillery Companyn vierailukeskus alle 45 kilometrin päässä, PowerPark huvipuistoon on matkaa alle 100 kilometriä ja Ähtärin eläinpuistoon on n. 120 kilometriä.

Sauna ja palju kruunaavat päivän

Päivän päätteeksi sauna ja palju kruunaavat päivän. Olo Tilan ulkorakennuksen vanha navetta on kunnostettu tunnelmalliseksi takkahuoneeksi ja saunaksi. Tilavaan Köökki-saunaan mahtuu jopa 10-15 henkilöä ja sen löylyt ovat ihanan lempeät ja voit tuntea, kuinka stressi kaikkoaa kehostasi. Saunasta pääset vilvoittelemaan takkahuoneeseen tai suoraan pellolle. Rentouttava ilta on varmistettu, jos vielä lisäksi haluat rentoutumaan lämpimään paljuun pellon reunalla. Sauna ja palju ovat vuokrattavissa erikseen.


Unimatkaile maaseutumaisemissa

Unimatkailu on mitä parasta lääkettä, mitä itsellesi voit suoda. Syvemmän unen saaminen vaatii vaivaa ja työtä. Sopivasti aktiivinen ja tasapainoinen päivä Olo Tilalla antaa sinulle luonnollisen väsyn. Lisäksi olemme panostaneet vieraidemme uneen ja lepoon hankkimalla Olo Tilalle laadukkaat ja kunnolliset sängyt. Raikas ilma, pimeys ja hiljaisuus takaavat mahtavat yöunet ja kunnollisen levon. Kesäisin heräät aamulla linnunlauluun ja ensimmäisiin auringonsäteisiin.


Luonnonläheisyys, upeat maalaismaisemat, perinteiden sekä kulttuurin kunnioittaminen, väljyys ja maaseudun rauha - tätä kaikkea on Olo Tila. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ensi kesälle unelmiesi maaseutumajoitus.
Comments


bottom of page