top of page

Järjestä Olo Tilalla ikimuistoiset juhlat maaseutumaisemissa

Juhlat tulossa? Metsien ja peltojen ympäröimä Olo Tila tarjoaa upeat puitteet unohtumattomille juhlille Etelä-Pohjanmaalla.

Kesän upein juhlatila on vanha maatila

Yli 100-vuotias Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva vanha maatila taipuu moneksi ja on varmasti yksi upeimpia kesän juhlatiloja. Oli sitten kyseessä perhejuhlat, syntymäpäivät, valmistujaiset, hääjuhla tai illanistujaiset ystävien kanssa... katamme pöydän mielellämme vieraillemme (koronaohjeet huomioiden). Vuokrattavissa on koko Olo Tila tai tietyt tilat erikseen.


Olo Tilan tilat

Olo Tilan persoonallisuus ja vanhanajan tunnelma hurmaa lähes jokaisen ja on varmasti uniikki tila juhlien järjestämiseen. Sisustuksessa on käytetty paljon vanhaa sekä kierrätettyä ja seiniltä löytyy jurvalaistaiteilija Mikki Paajasen jatkuva taidenäyttely. Olo Tilan päärakennuksen sisätiloihin mahtuu kerralla noin 40 henkilöä tilaisuuden luonteesta ja kattauksesta riippuen.


Olo Tilaan kuuluu myös tilava ulkorakennus, josta saa tarvittaessa lisätilaa juhliin. Ulkorakennuksesta löytyy lisäksi kunnostettu navetta-takkahuone ja lempeät löylyt tarjoava Köökki-sauna. Köökki-saunasta tehtiin Etelä-Pohojalaasittaan melko iso, saunaan mahtuu noin 10-15 henkilöä. Rentouttavan saunaillan kruunaa 8 hengen palju.


Yhteistyössä on voimaa - ruoat järjestyy yhteistyöravintolan kautta

Valitettavasti hygieniasyistä Olo Tilalla ei voi valmistaa ruokia, mutta herkullinen ruoka voidaan tilata paikalliselta yhteistyöravintolalta Wanhalta Asemalta. Wanhan Aseman ruoka valmistetaan suomalaisia perinteitä kunnioittaen ja vuodenaikojen vaihtelut huomioon ottaen. Pyrimme käyttämään lähialueen ja oman tilan raaka-aineita. Erikoisruokavaliot huomioidaan.


Olo Tila taipuu moneksi - ota rohkeasti yhteyttä ja järjestetään yhdessä unelmiesi juhlat tai upeat illanistujaiset aidoissa maalaismaisemissa.


Comentarios


bottom of page