top of page

Hyvää oloa Olo Tilalla ympäri vuoden

Olo Tila tarjoaa vierailleen hyvää oloa ympäri vuoden. Meillä voit majoittua, osallistua erilaisille kursseille tai tyhy-päiville ja viettää ikimuistoisia juhlia.

Hengähdä hetki maaseudun rauhassa

Olo Tilalla voit majoittua ja keskittyä kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi. Vieraidemme rentoutuminen, rauhoittuminen ja lepo on meille tärkeää. Olo Tilan vanhan ajan miljöö tarjoaa loistavat puitteet olemiseen ja rentoutumiseen. Päivän päätteeksi vieraamme saavat nukkua laadukkaissa sängyissä ilman valosaastetta maaseudun hiljaisuudessa.


Lue lisää majoituksesta tai varaa majoitus Airbnb kautta.


Hyvinvointikursseja ja tyhy-päiviä

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia hyvinvointikursseja ja järjestämme myös tyhy-toimintaa. Olo Tilan luonnonläheisessä, rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä ammattitaitoiset ohjaajat opettavat kuuntelemaan kehoa ja mieltä mm. musiikin, oman kehon, äänen, maalaamisen ja erilaisten tehtävien avulla. Opettelemme yhdessä löytämään tasapainon työn, liikunnan, ihmissuhteiden ja rentoutumisen välillä. Kurssivalikoimastamme löydät esimerkiksi Mikki Paajasen Voimataulu -maalauskurssin. Kurssilla Mikki ohjaa taiteen maailmaan, joten kurssille voi osallistua myös ilman kokemusta maalaamisesta. Tärkeintä kurssilla ei ole lopputulos vaan matka.


Persoonallinen juhlatila maaseutumaisemassa

Persoonallinen Olo Tila hurmaa lähes jokaisen ja metsien sekä peltojen ympäröimä 100-vuotias maatilamiljöö tarjoaa upeat puitteet unohtumattomille juhlille. Perinteiden ja kulttuurin kunnioittaminen näkyvät vahvasti Olo Tilalla. Rakennukset on kunnostettu säilyttäen vanhan ajan tunnelma ja sisustuksessa on käytetty paljon vanhaa sekä kierrätettyä. Olo Tilan päärakennuksen seiniä koristavat jurvalaisen taiteilijan Mikki Paajasen kauniit sekä värikkäät taulut. Vuokrattavissa on koko Olo Tila tai vain tietyt tilat erikseen.Luonnonkaunis Kurikan Viitalankylä Etelä-Pohjanmaalla

Olo Tila sijaitsee maalaismaisemissa Kurikan Viitalankylässä Etelä-Pohjanmaalla. Olo Tilalle matkustaa helposti lähimatkalle vaikka viikonlopuksi. Kurikan keskustaan on matkaa 12 kilometriä ja lähin juna-asema sijaitsee Seinäjoella alle 40 kilometrin päässä. Myöskään Vaasa, Tampere ja Jyväskylä eivät ole kovin kaukana. Vaasa sijaitsee alle 75 kilometrin, Tampere n. 180 kilometrin ja Jyväskylä n. 220 kilometrin päässä.


Olotilasi on meille tärkeä - lämpimästi tervetuloa rentoutumaan Olo Tilalle!


Comments


bottom of page